Autor: Mait Kraun • 10. veebruar 2022

Merko kasvatas kasumit ja maksab korralikku dividendi

Merko Ehitus suutis vaatamata kehvale turuolukorrale kasumit kasvatada ning maksab korralikku dividendi, selgub börsiteatest.
Merko Ehitus teenis mullu ligi 14 miljonit eurot kasumit.
Foto: Liis Treimann

Merko Ehituse müügitulu kasvas neljandas kvartalis kokku 6 protsenti, 112,8 miljoni euroni. Puhaskasum suurenes aastatagusega võrreldes 41 protsenti, 13,9 miljoni euroni. Terve aasta lõikes ulatus käive 339,4 miljonit euroni, puhaskasum suurenes perioodiga 27 protsenti, 29 miljoni euroni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785