Autor: Anu Lill • 4. november 2021

Nordecon tegi käibe ja kasumi kasvu, kuid jäi üheksa kuu lõikes kahjumisse

Nordecon kasvatas kolmandas kvartalis eelmise aasta sama ajaga võrreldes käivet 12 protsenti ja puhaskasumit 27 protsenti, kuid üheksa kuu kokkuvõttes jäi 0,37 miljoni euroga kahjumisse, selgub täna börsile teatatud majandustulemustest.
Alma Tominga ärimajale nurgakivi paigaldamine Ülemiste piirkonnas. Pildil ehitusettevõtte Nordecon juht Gerd Müller.
Foto: Liis Treimann

Nordeconi kontserni 3. kvartali müügitulu oli 90,9 miljonit eurot ning 9 kuu müügitulu kokku 209 miljonit eurot. Kontserni 3. kvartali puhaskasum oli 2,02 miljonit eurot ning 9 kuu kokkuvõttes teenis ettevõte puhaskahjumit 0,37 miljonit eurot. Veel eelmisel aastal samal perioodil teenis ettevõte 3 miljonit eurot puhaskasumit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785