Autor: Taavi Soorm • 9. juuli 2024

Taavi Soorm: suured arendajad peavad ehitussektori tööohutuskultuuri kujundama

Tööohutuskultuur ei teki trahvide, kontrolli ja mõõdikutega, vaid pikaajalise selgitustöö ning kaasamisega, milles suured arendajad peavad eeskuju näitama, kirjeldab elamuarendusettevõtte Bonava tegevjuht Taavi Soorm.
Bonava tegevjuht Taavi Soorm
Foto: Andras Kralla

15. jaanuar, 8. aprill, 4. juuni, 24. juuli, 6. august, 9. september, 29. oktoober ja 23. detsember 2023. Need olid eelmisel aastal kaheksa päeva, mil Eestis ei juhtunud ühtegi tööõnnetust. Iga päev juhtub Eesti töökohtadel keskmiselt kaheksa õnnetust. Need on õnnetused, mida tööandjad registreerivad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785