Autor: Kaupo Reede • 23. jaanuar 2024

Puidusektoris peitub päästerõngas iseendale ja ekspordile

Keerulisemaid lõpptooteid tootvatel ettevõtetel läheb paremini kui allhanke ja tooraine tootmisele suunatud ettevõtetel. Biorafineerimine on puidusektori lisandväärtuse katapult, kirjutab Metroserdi rakendusuuringute keskuse biorafineerimise valdkonna juht Kaupo Reede.
Tselluloosiliin Kehra Horizonis.
Foto: Erik Prozes
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785