Autor: Imre Leetma, Eesti Betooniühingu juhatuse esimees • 2. juuli 2021

Betoonehituse pikk vaade

Hea meel on Majandusministeeriumi poolt arendatavast „Ehituse pika vaate“ programmist, mis loodetavasti aitab kaasa ehitusprotsesside tänapäevastatud mõtestamisele, ehituse kui ühe olulise majandusharu arendamisele, ütleb Eesti Betooniühingu vastne juhatuse esimees Imre Leetma.
Foto: Raivo Tiikmaa

Programm vähendab ehk neid ameerika mägesid, mida iga kriis meie viimaste aastakümnete elus ehitusvaldkonnas kaasa on toonud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785