Autor: Ülo Jaanisoo, Reparo Ehitus juhatuse liige • 30. september 2020

Ehitusprügi läbimõeldud majandamine aitab ehituskuludelt säästa

Ettevõtlussektorite võrdluses on ehitussektor oma jäätmete hulgaga üks keskkonda koormavamaid, mistõttu oleme pidanud ettevõttes oluliseks, et iga töötaja mõistaks ringmajanduse põhimõtteid, põhjusi ja enese rolli keskkonnakoormuse vähendamisel.
Foto: Reparo Ehitus

„Üheksa korda mõõda ja üks kord lõika“ on väga kasulik põhimõte ka keskkonnahoidu silmas pidades. Iseäranis hästi tuleb see välja ehitussektoris, kus on ilmne, et tehes sama tööd mitu korda, kulub rohkem tööjõutunde, materjali ja energiaressursse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785