Autor: Meelis Einstein • 5. august 2020

Meelis Einstein: ettepoole vaatame murega

Koroonakvartaliks kujunenud tänane teine kvartal ehitusmaterjalide tootjate tulemusi kuristikku ei tõuganud, kuid turul kisub tihedamaks, räägib ASi Kunda Nordic Tsement tegevjuht Ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhatuse esimees Meelis Einstein Äripäeva Infopanga värskes konkurentsiraportis.
Tallinna lennujaamas.
Foto: Andres Haabu

Ehitussektor, mis eelmises kriisis sai kõige hullemini pihta, seekord veel palju kannatanud ei ole. Käimasolevad projektid kindlasti lõpetatakse, rahastamise probleemide tõttu on seisma pandud ainult üksikud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785