Autor: Merle Karro-Kalberg • 29. juuli 2020

Vastukaja: Tallinn on kallimat pakkujat eelistades tubli, odavamad koopiad ju lagunevad

Välimööbel Reidi teel.
Foto: Liis Treimann
Väliruum ja selle aksessuaarid peaks vastu pikalt, aastakümneid ning seda tuleb arvestada ka riigihangete puhul, kirjutab maastikuarhitekt Merle Karro-Kalberg.

Olen Tallinnasse koostanud mitmeid maastikuarhitektuuri lahendusi (Pae promenaad Lasnamäel, kohe läheb ehitusse Kase park Tallinnas, järge ootab Süsta park Koplis ja pragu koostame Tondiraba looduspargi projekti). Peame oma plaani koosseisus lahendama ka välimööbli osa.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785