Autor: Tarmo Roos • 14. mai 2020

Tarmo Roos: kohaneme ja tegutseme, ilmaimet ei oota

Eriolukorda sisenedes oli ehitusettevõtjatel tööd portfellis korralikult. Praegu keskendutakse käsil olevate tööde õigeaegsele ning kvaliteetsele valmimisele, aga järgmiste tööde algus kipub edasi nihkuma. Oodata on muutusi, millega tuleb kohaneda ilmaimedele lootma jäämata, kirjutab Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos.

Kõige rohkem arutatakse ehitusfirmades praegu selle üle, kui kauaks meil jätkub võõrtööjõudu, millega me seni ehitusmahtude kasvu kompenseerisime.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785