Autor: Tiit Hion • 9. aprill 2020

Tiit Hion: ehitussektorit aitab senitundmatu lähenemine

Foto: Raul Mee, fotograaf
Rasketel aegadel tulevad ilmsiks inimeste tõelised väärtused ja hoiakud. Ehitusvaldkond peab sisustama endale sõna "koostöö", kirjutab Digitaalehituse klastri ning OÜ Hades Geodeesia juhatuse liige Tiit Hion.

Olukord on s**t, aga see on meie tuleviku väetis. Kuldsed sõnad Lennart Merilt. Nii tõesti on, koroonakriis avaldab negatiivset mõju igale eluvaldkonnale, aga rasketel aegadel peab püüdma siiski optimistlikuks jääda ning otsima uusi võimalusi, kuidas hakkama saada ja edasi minna. Nii on see ka ehitussektoriga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785