17 märts 2020
Arvamused
Ainult tellijale

Kas mineviku mäletamine aitab meil tulevikku ehitada?

Elame huvitaval ajal. Nohu ja palavik raputavad juba maailma börse. Õnneks mitte betoonmaju. Ebakindlus tulevikukeskkonna suhtes survestab pigem rajama kindlamaid ja püsivamaid ehitisi, milles on endiselt põhitegijaks betoon.

Foto: MARKO SOONURM

Viirusepuhangust tõsisem lugu on kliimaneutraalsuse pealetungiga. Siin ei saa iroonia ja terviseameti reorganiseerimisega piirduda. Võime vaielda, milline on inimese osa meid ümbritsevates kliimaprotsessides, kuid kaasinimeste otsuseid, mis Brüsselist jm tulevad, tuleb meil nii või teisiti täitma hakata. Loodetavasti mitte sellise Saksa täpsusega, millega siinmail omal ajal Moskva käske täideti.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785