17. märts 2020

Kas mineviku mäletamine aitab meil tulevikku ehitada?

Elame huvitaval ajal. Nohu ja palavik raputavad juba maailma börse. Õnneks mitte betoonmaju. Ebakindlus tulevikukeskkonna suhtes survestab pigem rajama kindlamaid ja püsivamaid ehitisi, milles on endiselt põhitegijaks betoon.
Foto: MARKO SOONURM

Viirusepuhangust tõsisem lugu on kliimaneutraalsuse pealetungiga. Siin ei saa iroonia ja terviseameti reorganiseerimisega piirduda. Võime vaielda, milline on inimese osa meid ümbritsevates kliimaprotsessides, kuid kaasinimeste otsuseid, mis Brüsselist jm tulevad, tuleb meil nii või teisiti täitma hakata. Loodetavasti mitte sellise Saksa täpsusega, millega siinmail omal ajal Moskva käske täideti.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785