Autor: Ehitusuudised • 22. veebruar 2020

Suuri asju aitab teha avatus ja innovatsioon

Uurisin Hiinas kahe nädalaga koroonaviiruse epitsentrisse kerkinud hiigelsuure haigla kohta ja leidsin üle maailma kõikjal pressis üles kerkinud peamise küsimusena, kuidas see ometi võimalik on, küsib Ehitusuudiste kuukirja toimetaja Urve Vilk.
Foto: Andras Kralla

BBC vahendas seepeale Hiinat uurinud Yanzhong Huangi hinnangut, et riik suudab selliseid monumentaalseid projekte kiiresti ellu viia, kuna autoritaarsest riigikorrast hoolimata suudetakse end vajadusel kiiresti mobiliseerida.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785