Raul Reino • 22 veebruar 2020
Arvamused
Ainult tellijale

Raul Reino: taastuvenergia trendist ei saa üle vaadata ükski arendaja ega ehitaja

Raul Reino.  Foto: Erakogu

Majandusfoorumid on muutunud kliimafoorumiteks. Greta Thunbergi guugeldatakse Eestis rohkem kui Jüri Ratast või Kersti Kaljulaidi. Ei möödu nädalatki, kui meediaruumis ei avaldata kirglikke seisukohti kliima soojenemise poolt või vastu. Kõik see mõjutab kinnisvaraturgu, kirjutab Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino ettevõtte blogis.

Kuna kliima võimalik muutus puudutab kõige otsesemalt planeedi piiratud ressurssi nimega maa ja sellega seotud hoonestust, siis kinnisvarasektor lihtsalt peab väljakujunenud praktikaid muutma ning uute nõuete ja ootustega kohanema. Ja mitte ainult kinnisvarasektor, riik ja omavalitsused juba praegu mõjutavad kasvõi energiatõhususe nõuetega hoonete standardeid ja inimeste elukvaliteeti ning omakorda tarbijad keskkonnateadlikuma suhtumisega mõjutavad riiki, arendajaid ja ehitusmaterjalide tootjaid.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785