Ehitusuudised  • 22 november 2019
Arvamused
Ainult tellijale

Ambitsioonikus on inseneri võluvõti

Mõtteviis, et eesmärk on sooritada oma ülesannet paremini kui varem on tehtud või julgetaks eeldada, võiks olla meil kõigil, kirjutab TalTechi inseneriteaduskonna üliõpilane Katriin Vinogradov konkursile Särav tudengimõte 2019 saadetud essees.

Ühiskonna arengu üks kõige olulisematest alustaladest on avastamishimu, soov uurida ning välja selgitada, kuidas asjad meie ümber tekivad, miks on kõikvõimalikud ümbritsevad protsessid, olgu need siis looduslikud või tehislikud, on just sellised nagu need on. Taoline katkematu õppimisvõime ning arenemissoov on kujundanud välja tänapäevase intelligentse inimese, kes iga järgneva päevaga suudab ehitada aina kõrgemale, kaugemale ja kiiremini.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785