Autor: Taavi Liiv, digitaalehituse praktik, TULITECi asutaja • 9. september 2019

Kiire lahendus tööjõupuudusele ehituses. Kohe, täna!

Mitmed ehitusettevõtjad on hiljuti kirjutanud tööjõupuudusest ja teisalt digitaliseerimise vajadusest. Olen selgelt veendunud, et teine lahendus suudab esimesele probleemile tugevat leevendust pakkuda kohe, täna.

Olles praktilise kogemusega digiehituse spetsialist, kirjutan teemast tehnilises võtmes ja analüüsin, milliste lihtsate vahenditega alustada digitaliseerimist ehituses ning põhilisi sel teel ette tulevaid takistusi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785