Arvamused
Ainult tellijale

Efektiivsus ehituses saab alguse materjalitootjatest

Klassifikaator tähendab ehituskulude järjestamise korda kindlatesse kulurühmadesse. Järjestamise korra oluline osa on aga klassifikaatori numbrikombinatsiooni taha mahtuva infokärje sisu, mille olemasolus on oluline panus ehitusmaterjalide tootjatel.

Miks on uue, masinloetava, ühtse klassifikaatori loomine Eestis täna nii oluline? Vastus on lihtne – tellijad on kasvanud asisteks, nad on väärtuspõhisele kavandamisele toetudes langetamas tarku otsuseid ja nende soovi saada kiiresti usaldusväärseid variantlahendusi juba kinnisvara kavandamise, projekteerimise esimeste staadiumite aga ka ehitustegevuse ja kinnisvara haldamise käigus ei ole võimalik täita ilma selleta, et täpselt olukorda kajastavaid variantlahendusi koostaks arvuti.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785