27. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juubeliaastalgi ehitati paremat Eestit

Kui arvestada vaid sellega, kuidas odavam tuleks, ei saa kvaliteet tähtsuse järjekorras oma väärikal esikohal püsida, kirjutab Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Tiit Roots.
Foto: Raivo Tiikmaa

2019. aasta betoonipäeva pidasime Tallinnas endises Rauaniidi vabriku hoones, kus nüüd toimetab Eesti Kunstiakadeemia. Esmalt Eugen Habermanni projekteeritud Eesti funktsionalistliku betoonarhitektuuri üks sümbolehitisi oli EKA uueks koduks laiendatuna üks 23st aasta 2018 betoonehitise kandidaadist. Siin koolitatakse inimesi, kes meie ehituspildi nägu ja mahtu kujundavad ning kes koos ehitaja ja tellijaga peavad partneritena töötama.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785