9 jaanuar 2019
Arvamused
Ainult tellijale
Foto: Tallinna Tehnikakõrgkool

Kolm intrigeerivat ettepanekut

Ehituse klassifikatsioonisüsteemi loomisel vajame kiiret, asist ja konstruktiivset koostööd kõikide asjast vähegi aru saavate ehitusinseneride, ehitusmaksumust kujundavate ökonomistide ning ehitusmaterjale ja komponente tootvate inseneridega, kirjutab Enn Tammaru.

Esimene ettepanek Kui ma 1964. aasta 1. septembril Järva-Jaani keskkooli 9. klassi pinki istusin, rippus minust paari-kolme meetri kaugusel klassiseinal loosung, mis jäi sinna kogu keskkooliajaks: “Õppida, õppida, õppida!” Selle mõttetera autor on loomulikult V. I. Lenin. Pedagoogiline kollektiiv, kes meid, inimesehakatisi, pidi kommunismiehitajateks kasvatama, suunas meid mõttele: loed “Lenin”, mõtle “partei”, loed “partei”, mõtle “Lenin”.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785