Kas rohkem venelasi meie kinnisvara ostma?

Kas e-residentsus suurendab välimaalaste huvi meie kinnisvara ostu vastu?

Küsimusele, kui palju ostsid Arco Vara kaudu mullu Eestis kinnisvara Venemaa kodanikud, vastas Arco Vara juhatuse liige ja Eesti vahendusbüroode juht Maia Daljajev, et täpset arvu pole võimalik välja tuua, sest venekeelsed ostjad soetavad kinnisvara sageli mitte eraisikuna, vaid Eestis registreeritud ettevõtte nimele. “Oleme täheldanud ostuhuvi suurenemist Narvas, Narva-Jõesuus ja ümberkaudsetes asulates,” lisas ta.

Daljajevi sõnul tunnevad venekeelsed kliendid suurt huvi ka Tallinna kinnisvara vastu ning investeeringuna eelistatakse kvaliteetset kinnisvara. “Aga seoses rubla kursi tugeva langusega möödunud aastal on sealsed ostjad hakanud varasemast rohkem valima ega kiirusta enam ostuotsusega,” kommenteeris ta.

Loe pikemalt Äripäeva uudisteportaalist.

Pane tähele:

18. veebruaril toimub Äripäeva Kinnisvarakonverents 2015, kus teiste seas räägib Aavo Kokk teemal “Kanada onu ja Vene sõbra müüt” ehk milline on tegelikkus välismaiste investorite leidmisel ja kuhu liigub investorite raha lähiaastatel.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed