SUUR GALERII: Vaata pilte Eesti ehituskonverentsilt

Tallinnas Vabal Laval toimus 27. novembril ehitussektori traditsiooniline aastalõpu suursündmus Eesti ehituskonverents 2018, kus tehti kokkuvõtteid lõppevast aastast ja heideti pilk tulevikku.

Konverentsil jagasid oma mõtteid Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatuse esimees Raivo Rand, ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist, SEB analüütik Mihkel Nestor, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ehituse asekantsler Jüri Rass ja paljud teised. Lisaks ettekannetele toimus kaks aruteluringi, neist ühes osalisteks ehitusettevõtjad, teises eri erakondade poliitikud.

Konverentsil anti üle diplomid mullu parimaid majandustulemusi saavutanud ehk Äripäeva ehitusettevõtete TOPis esikolmikus kohad saavutanud ettevõtete juhtidele. Autasud jagati välja kahes kategoorias – aasta ehitusettevõtja ja aasta ehitusmaterjalide tootja.

Fotod: Raul Mee ja Eiko Kink

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed