Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 28. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aivar Uutar hakkab juhtima kolme ettevõtet

Kaheksa aastat AU Energiateenus osaühingut juhtinud Aivar Uutar alustab 1. märtsil kolme ettevõtet ühendava Energiateenus Grupi juhina, kuhu kuulub ka AU Energiateenus.

"Kaheksa aasta jooksul oleme kasvanud väikesest, kuid tublist meeskonnast ettevõtteks, kelle  üle oleme tõeliselt uhked! Eelmine aasta oli meie meeskonna jaoks suurte tegude aasta –Omniva uue logistikakeskuse katusele paigaldatud päikesepaneelide park, mis on üks riigi suuremaid, ning  Levira IoT võimaluste rakendamine ettevõtete energiakulude jälgimiseks on mõned töövõitudest, mida ise meenutame," ütles Aivar Uutar. 

Näeme, et tänu hästi tehtud projektidele tekib turul järjest rohkem huvi ja nõudlust energia- ja ressursside säästmise võimaluste vastu. Kasvava nõudlusega sammu pidamiseks areneme ka ettevõttena – märtsi alguses suundun AU Energiateenusest kolme ettevõtet ühendava Energiateenuse Grupi tegevust koordineerima, et luua senisest suuremat sünergiat ja ühisväärtust Energiateenuse, ET5 ja Vamos Automaatika vahel.

 AU Energiateenus uue tegevjuhina alustab Moonika Kukke-Tiiman, kes toob ettevõttesse uut hingamist tänu oma põhjalikule kogemusele energiavaldkonnas. Moonika on vandeadvokaadi ja partnerina olnud tegev energiaõiguse alal advokaadibüroodes NaviLaw ning  GLIMSTEDT, samuti juhtinud Eesti Energia õigusteenistust. Moonika on vedanud mitut üleriiklikku energiaalast initsiatiivi: olnud Eesti esimese sõltumatu elektrihindade võrdlusportaali energiaturg.ee tegevjuht ning Arengufondi Energiaühistute projekti õigusmentor. 

Uued väljakutsed võtab vastu ka ettevõtte senine arendusjuht Criss Uudam, kes suundub märtsi algusest Baltimaade juhtivasse era- ja riskikapitaliettevõttesse BaltCap juhtima energia ja infrastruktuuri investeeringuid. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785