Autor: Ehitusuudised • 12. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peeter Parre räägib muudatustest mitteeluhoonete ventilatsioonis

Kogenud ventilatsiooniinsener, Eesti Kütte- ja Ventilatsiooniinseneride Ühenduse juhatuse liige Peeter Parre käsitleb 22. veebruaril toimuval veebiseminaril mitteeluhoonete sisekliima tagamiseks vajaliku õhuvahetuse organiseerimise aluseid, arvestades nii sise- kui välisõhu arvutuslike parameetrite, maksimaalselt lubatava mürataseme kui ka ökonoomika alaste nõuetega.

Seminaril tutvustatakse standardeid EVS-EN 16798:3:2017„Hoonete energiatõhusus. Hoonete ventilatsioon. Osa 3: Mitteeluhoonete ventilatsioon. Üldnõuded ventilatsiooni- ja ruumiõhu konditsioneerimise süsteemidele“ ja selle 2018 kevadel kehtima hakanud rahvuslikku lisa EVS 906:2018. „Mitteeluhoonete ventilatsioon. Üldnõuded ventilatsiooni- ja ruumiõhu konditsioneerimissüsteemidele“.

Põhitähelepanu pööratakse erisustele võrreldes senikehtinud standarditega.

Inseneribüroo Aksiaal juhataja Peeter Parre on töötanud projekteerimises enam kui 40 aastat, selle kõrval on ta õpetanud Tallinna Tehnikaülikoolis (TalTech) sisekliima ja selle kujundamisega seotud aineid. Ta on projekteerinud erinevaid objekte eramutest haiglate ja tehasteni, tema osalusel valminud ehitiste geograafia ulatud Norrast Ukrainani ja New Yorgist Pekingini.

Veebiseminar toimub 22.veebruaril 11:00-12:30 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas. Veebiseminar on järelvaadatav 1 nädala jooksul peale toimumist.

Enne veebiseminari saadetakse registreerunud kasutajatele infomeil lingiga, mille kaudu pääseb enne seminari algust veebiseminari keskkonda.

Seminari on võimalik jälgida oma arvutist töökohal, kodus või mujal Teile sobivas kohas ning selle jälgimiseks on tarvis arvutit, internetiühendust ning mugavamaks kuulamiseks kõrvaklappe. Veebiseminari kestel on Teil võimalik esitada ka lektorile küsimusi, mille saate kirjutada vestluse kasti.

Pane ennast seminarile kirja SIIN.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785