Autor: Ehitusuudised • 18. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veebiseminarid minikorteritest ja kinnisvara dokumentatsioonist

Veebruaris saab Äripäeva veebiseminaride keskkonnas kuulata kahte kinnisvarateemalist seminari.

Esimene neist on väärtuslik info igale kinnisvaraomanikule, kes kunagi plaanib oma vara müüa või uut soetada.

Tänapäeval ei saa müügiprotsess enam kulgeda puuduliku dokumentatsiooniga. Tihti võib probleemiks olla eluruumide ümberehitus, omanikul pole tehtud töödele võetud ehitusluba, ehitustööde lõppemisel taotletud kasutusluba jne.

Nõutavate lubade olemasolu küsib omakorda ka ostjale laenu väljastav pank ja ebakorrektne dokumentatsioon võib saada müügile taksituseks.

Veebiseminaril jagatakse nõu, kuidas teha dokumentide audit ja mida ette võtta, kui kinnisvaral on dokumendid korrast ära. Kõnelejateks on Lahe Kinnisvara kutseline hindaja Eda Erissaar ja kinnisvara konsultant-maakler Gözell Haug.

Veebiseminar „Mida teha, kui kinnisvaral on dokumentatsioon korrast ära“ toimub 04. veebruaril kella 14.00-16.00 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas. Registreeru SIIN

Teine veebruarikuine veebiseminar pakub häid nõuandeid investeerimishuvilistele. Viimasel ajal on väga populaarseks saanud väike- ja mikrokorterite arendamine, aga inimesed on seejuures jagunenud kahte leeri – ühed, kes näevad nende vajalikkust ja teised, kes ei suuda aru saada, kellele need korterid mõeldud on.

Nii palju, kui on inimesi, on ka arvamusi ja nägemusi sellest, mis on hea investeering. Teadatuntud plussid väikeste korterite soetamisel investeeringu eesmärgil on likviidsus ja hea üüritulu, aga kas minikorterid on ikka hea investeering? Kas pangalaenu saamisel on erisusi? Mis tingimusi peab arvestama välja rentides, makse makstes? Kuidas on inventari vananemise ja elamu hooldustöödega?

Neile ja teistele küsimustele annab veebiseminaril vastuseid arendusfirma Koidu Ehitus juhatuse liige Karin Vinkel.

Veebiseminar „Minikorterite head ja vead“ toimub 22. veebruaril kell 14.00-15.30 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas. Registreeru SIIN

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785