Merko Läti tütarfirma sai uue juhatuse liikme

Merko Läti tütarfirma sai uue juhatuse liikme, selgus börsiteatest.

AS Merko Ehitus kontserni kuuluva SIA Merks osanike üldkoosolek otsustas täna pikendada ettevõtte juhatuse liikme Oskars Ozolinši volitusi kuni 2022. aasta 1. veebruarini. Ühtlasi nimetati 1. novembrist uueks juhatuse liikmeks Andris Bišmeistarsi, kelle volitused kehtivad sama kaua. SIA Merksi juhatus jätkab kaheliikmelises koosseisus.

Osanike üldkoosolek otsustas ametist tagasi kutsuda senise juhatuse liikme Janis Šperbergsi ning nimetada ta ettevõtte nõukogu liikmeks. Ettevõtte nõukogu jätkab neljaliikmelisena: Andres Trink (esimees), Tõnu Toomik, Priit Roosimägi ja Janis Šperbergs.

SIA Merks on Läti ehitusfirma, mis toetstab üld-, insener- ja elamuehituse töid ning kuulub Läti juhtivate elukondliku kinnisvara arendajate sekka.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed