Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 26. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimaseid päevi soodushind Eesti ehituskonverentsile 2018

Ehitussektori traditsiooniline aastalõpu suursündmus toimub tänavu 27. novembril Vaba Lava teatrimajas Telliskivi Loomelinnakus.

Teeme kokkuvõtteid 2018. aastast ja vaatame tulevikku, rääkides ehitusturu suundumustest. Uurime, millised on Eesti ehitussektori väljakutsed ja perspektiivid lähiaastatel, millised muudatused on toimunud seadusandluses ja mis häirib täna ehitusvaldkonna ettevõtluskeskkonda. Kas tegemist on ikka olnud ajaloo parima aastaga ehituses? 

Konverentsile ootame kõiki, kes on ehituses tegevad- ehitus- ja ehituskonsultatsiooniettevõtete juhte, omanikke, nõukogu ja juhatuse liikmeid, finants- ja arendusjuhte, arhitektid ja ehitusmaterjalitööstuse ettevõtete juhte.

Konverentsil esinevad Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatuse esimees Raivo Rand, ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist, SEB Panga analüütik Mihkel Nestor, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi ehituse asekantsler Jüri Rass, Tartu Ehituse juhatuse liige Aado Kivi, EG Ehituse juht Ahto Aruväli, Oma Ehitaja ehitusdirektor Tarmo Pohlak, Saint Gobain Ehitustooted advokaadibüroo COBALT vandeadvokaat Kadri Matteus, advokaadibüroo TGS Baltic nõunik ja advokaat Kristiina Laarmaa. Ehitusmaterjalitootjate väljavaadetest räägib Saint Gobain Ehitustoodete tegevdirektor Mart Arro.

Poliitikute arutlusringis tehakse selgeks, mida lubavad erakonnad ehitussektorile. Osalevad Sven Sester, Kristen Michal, Joonas Laks ja Erki Savisaar.

Tunnustame tublimaid tegijaid -- Äripäeva ehitusettevõtete TOPi  ja ehitusmaterjali tootjate TOPi võitjaid.

NB! Kuni 20.11 saab konverentsile registreeruda soodushinnaga 299 € (km-ga 358,8€)

Kui ühest maksjaettevõttest registreerib kolm või rohkem inimest, on hind veel soodsam: 279€ (km-ga 334,8€) inimene. Registreeru SIIN.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785