Nordecon ehitab Sauele kortermaja

Nordecon ja Kinnistud S allkirjastasid lepingu, mille järgi ehitab Nordecon Saue linna Kuuseheki tänavale kolmekorruselise kortermaja.

Ehituslepingu maksumus on 3,5 miljonit eurot, hinnale lisandub käibemaks.

„Kuuseheki tänav 52 kortermajal on kolm maapealset ning üks maa-alune korrus, kokku tuleb majja 48 2–4toalist korterit,“ rääkis Nordecon ASi juhatuse liige Ando Voogma. „Korterelamu on A-energiaklassist, mis tähendab, et tegemist on energiasäästliku elumajaga. Majale tulevad ka päikesepaneelid ning elektriautode laadimiskohad.“

Kuuseheki 52 maja on teine etapp Kuuseheki elurajoonis, kuhu valmib kokku kolm uut elumaja. Ehitusleping hõlmab Kuuseheki tn 52 korterelamu ja välistrasside projekteerimis- ja ehitustööd. Nelja trepikojaga majal on 4155 m2 bruto- ning 3500 m2 netopinda. Ehitustööd algavad septembri keskel, maja valmib 2019. aasta novembri lõpuks.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed