Nõmmel avas uksed Pääsküla koolihoone

Tarkusepäeval avati pidulikult Tallinna Pääsküla Kooli ja Tallinna Nõmme Huvikooli uus ühine maja, mille ehitasid ehitasid RAMM Ehitus ja Mitt & Perlebach.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on erinevus vana ja uue vahel tohutu suur. „Uus võimla on Nõmme suurim,“ rääkis Belobrovtsev.

Ehitustöid alustati eelmise aasta suvel Pääsküla kooli hoone kahe amortiseerunud korpuse lammutamisega. Nende asemele ehitati täismõõtmetes spordisaal, aeroobika- ja jõusaalid, samuti olme- ja administratiivhoone aula, muusikaklasside, rekreatsiooniala, söökla ja garderoobiga.

Vanast hoonest säilis Põllu tänava äärne neljakorruseline õppehoone, kuhu ehitati enamik klassiruume. Kuna territoorium on piisavalt suur, otsustas Tallinna linnavalitsus sinna rajada ruumid ka Nõmme huvikooli (endise nimega Nõmme noortemaja) tegevuse laiendamiseks. Huvikool sai kolmele korrusele ligikaudu 2500 ruutmeetri jagu uusi klassi- ja tegevusruume, sealhulgas muusikaklassid, aeroobika- ja tantsusaal, meisterdamise töökojad ja palju muud.

Ehitustööd ja sisustamine läksid linnale maksma üle 9,1 miljoni euro. 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed