Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 22. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Energiaagentuuri juhiks kinnitati Pille Arjakas

Foto: Pixabay
Tallinna Linnavalitsuse korraldusega kinnitati Pille Arjakas Tallinna Energiaagentuuri juhataja ametikohale.

Tallinna Energiaagentuuri juhataja vaba ametikoha täitmiseks viis Tallinna Keskkonnaamet läbi sisekonkursi, mille käigus laekus üks sooviavaldus Tallinna Energiaagentuuri juhataja asendajaks määratud Pille Arjakaselt.

Pille Arjakas on puutunud energeetikasektori poliitika kujundamisega kokku nii Euroopa Liidu kui ka riigi ja kohaliku omavalitsuse tasandil alates 2005. aastast, töötades Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumis ehitus- ja elamuosakonnas ning tehes tihedat koostööd energeetikaosakonnaga.

Tema otsesel vastutusel oli Eesti elamupoliitika rakendamine, kus peamine rõhk oli elamute energiatõhususe saavutamisel. Pille Arjakas osales elamuvaldkonna eest vastutavana Eesti Arengufondis Eesti energiamajanduse arengukava (ENMAK 2030+) väljatöötamisel. 2014. aastal asus ta tööle Tallinna Energiaagentuuris peaspetsialistina, kelle põhiülesanneteks olid Tallinna säästva energiamajanduse tegevuskava täitmise seire, koostöö arendamine energiaagentuuridega, elanikkonna teadlikkuse suurendamine ja projektide elluviimine säästva energia valdkonnas.

Alates 2018. aasta jaanuarist täidab ta Tallinna Energiaagentuuri juhataja ülesandeid asendajana. Arjakasel on pikaajaline töökogemus säästva energiamajanduse valdkonnas, samuti teadmised ja juhtimisalane kogemus Tallinna Energiaagentuuri töö korraldamisel ja põhimäärusest tulenevate ülesannete täitmisel.

Senise Tallinna Energiaagentuuri juhataja Villu Pellaga lõpetati töösuhe 10. jaanuaril 2018 töötajapoolse töölepingu korralise ülesütlemise tõttu.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785