Ehitustrust sõlmis Tallinna Ülikooliga Ursa õppehoone ehitustööde lepingu

Tallinna Ülikooli URSA õppehoone
Tallinna Ülikooli URSA õppehoone

29 juunil sõlmisid Ehitustrust AS ja Tallinna Ülikool riigihanke tulemusena ehituslepingu Tallinna Ülikooli URSA õppehoone ehitustööde teostamiseks.

1960ndatel ehitatud hooneosa lammutatakse ning selle asemele ehitatakse uus hooneosa – Ursa hoone. Nelja maapealse korrusega hoone ehitatakse integreerituna 2012. aastal valminud NOVA õppehoone külge ning ühendatakse teisest otsast ühendusgalerii abil ajaloolise TERRA õppehoonega.

Uues hoones hakkab olema täissuuruses spordisaal koos tasapinnaga pealtvaatajatele ning avara, kahetasandilise fuajeega õppehoone. Keldrikorrusel hakkavad asuma riietusruumid ja abiruumid, jõusaal, tantsusaal ja tehnilised ruumid. Peaprojekteerija on Salto arhitektuuribüroo OÜ. Uue hooneosa suletud netopind on 4045 m2 ja lepingu maksumus üle 5 miljoni euro, millele lisandub käibemaks.

Hoone valmib 2019. aasta sügisel.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed