Tartul tuleb asuda taas üldplaneerima

Kuigi Tartu linn kehtestas üldplaneeringu alles möödunud aasta septembris, tuleb vahepeal toimunud haldusreformi ja Tähtvere valla linnaga liitumise tõttu planeerimisprotsessiga taas otsast alustada, teatas linnavalitsus.

Täna kinnitas volikogu Tartu ja endise Tähtvere valla üldplaneeringu ligi pool aastat kestnud ülevaatamise tulemused ning jõudis järeldusele, et uue üldplaneeringu peamine ülesanne on siduda linnaga Tähtvere ala, kuid täpsustusi vajavad ka mitmed muud teemad ning kõik üldplaneeringu osad on aruteludeks avatud.

Uus üldplaneering peaks saama kehtestamisvalmiks 2021. aasta sügisel.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed