Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 7. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Capital Mill rajab Peterburi teele ärihoone

Foto: Capital Mill
Capital Mill arendab Peterburi tee ja Lagedi tee ristumiskohta ärihoonet, mille ankurrentnikuks saab Rimi hüpermarket.

Tänavu novembris valmiva hoone suletud netopind on 3871,5 ruutmeetrit, millest Rimi asub kliente teenindama 2955,5 ruutmeetril ning allüürnike ja üldala tarbeks jääb 729 ruutmeetrit. Lisaks toidu- ja tarbekaupu müüvale Rimile hakkavad hoones tegutsema teiste seas apteek, lillepood ja toitlustusettevõtted.

Capital Milli partneri Tanel Samueli sõnul kerkib aadressil Peterburi tee 98 asuv uus arendus perspektiivikasse kohta, kus ristuvad suured ja olulised teed, mis tagavad hea ühenduse Vana-Narva maantee tööstuspiirkonna, Muuga sadama, Tallinna ringtee, Lasnamäe ja Tallinn-Narva maanteega.

Hoone arendamist ja ehitamist alustas Hepsor Kinnisvara, kes selle ehituse algusfaasis Capital Millile müüs. Hepsori juhatuse liikme Henri Laksi sõnul arendab ettevõte samal alal veel kaht kinnistut, mis saavad osaks Peterburi tee ärikvartalist. Ühele kerkib 10 000-ruutmeetrise põhjapinnaga kaubanduseks, tootmiseks ja logistikaks mõeldud hoone ning teisele samu funktsioone täitev 2000-ruutmeetrine hoone.

„Oleme Peterburi tee äripargis tegutsenud pisut üle aasta ja siinsete võimaluste vastu on olnud väga elav huvi,“ ütles Laks. „Loome siia tervikliku tegevuskeskkonna, ehitades välja nii vajaliku infrastruktuuri kui liiklemiseks tarviliku tänava. Potentsiaalseid kliente köidab just suurepärane asukoht ning usun, et piirkonnal on väga hea potentsiaal.“

Peterburi tee 98 ärihoone arhitekt on Ivo Rebane büroost Guru Projekt OÜ ja hoone ehituse peatöövõtjaks on Mitt&Perlebecah OÜ.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785