Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 31. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lincona investeerib keskuse uuendamisse üle 150 000 euro

Foto: Lincona Konsult
Eesti suurim põrandakatete maaletooja ja müüja Lincona Konsult investeerib 2018. aastal üle 150 000 euro Tallinnas Pärnu maanteel asuvate laoruumide ja profipoe teenindusala ümberehitamisse ning Pärnu maantee ääres asuva müügisalongi põhjalikku renoveerimisse.

Lincona tegevjuhi Sven Erslingi sõnul tegeleb ettevõte pidevalt arendustega, mis muudavad ettevõtte tööd efektiivsemaks ja parandavad partneritega suhtlemist ning klientide teenindamist. “Alati seavad olemasolevad ruumid headele lahendustele piirid, mistõttu oleme pikalt otsinud parimat võimalust, kuidas lahendada kaubaväljastuse ja profipoe teenindusalad nii, et see oleks klientidele mugav ja teenindajate töö võimalikult efektiivne. Praeguseks oleme selle leidnud - alustame ümberehitustöödega veebruari alguses ning uue teeninduskeskuse valmimine on planeeritud märtsi lõppu,” ütles Ersling. 

Investeeringute ja ümberehitustega seoses kolitakse märtsi lõpuks Kadaka teel asuv Lincona kauplus Pärnu maanteele. “Tegime strateegilise otsuse paigutada oma ressursid kõik ühte teeninduskeskusesse. Kõik senised töötajad jäävad meie kollektiivi alles ning tõenäoliselt värbame mõne ka juurde,” selgitas Ersling.

Lincona alustas 2017. aastal müügisalongide renoveerimist Pärnu esindusest, praegusel hetkel uuendatakse Tartus asuvat kauplust. 2018. aastal ootab ees ka Pärnu maantee ääres asuva müügisalongi laiendamine ja kapitaalremont. “Praeguste plaanide kohaselt peaks aasta lõpuks uues kuues ja avaram Tallinna müügisalong valmis olema,” ütles Lincona tegevjuht.

1992. aastal asutatud Lincona Konsult AS on kodumaisel kapitalil põhinev Eesti suurim põrandakatete maaletooja ja müüja. Ettevõttel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Viljandis.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785