Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 12. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puumarketil uus juht

Toomas Tauk
Foto: Puumarket
Puumarketi puit- ja ehitusmaterjalide müügiesindusi asus 8. jaanuarist juhtima ettevõttes seni müügidirektorina töötanud Toomas Tauk.

Tauki karjäär on olnud pikalt seotud Rautakesko ASiga, kus ta alustas ärikliendi müügidirektorina, jätkas kaubandusdirektorina ning oli aastatel 2014–2016 ostu- ja logistikadirektoriks Eestis ning Lätis. Pikaajalise kaubanduse ja ehitusmaterjalide müügisektori kogemusega Tauk on samuti juhtinud aastatel 2012–2014 Amserv Auto ASi Tallinnas Järvel asuvat Toyota esindust.

Puumarketi värske tegevjuhina peab Tauk oluliseks ettevõtte pidevat arendamist, teeninduskvaliteedi tõstmist ja koostöö arendamist tarnijate ning koostööpartnerite vahel.

Puumarketi konkurentsieelist kommenteerides on Tauk kindel, et suurim eristumine on puitmaterjalide osas. “Igal aastal tullakse koostöös puidutöötlejatega välja mõne uue tootega. Meie eesmärk on olla kõige laiema puitmaterjalide valikuga müügiettevõte Eestis,“ märkis ta.

Avatakse uus müügiesindus

Lisaks tootevaliku suurendamisele on veebruari alguses plaanis klientidele avada ka Mustamäe uus müügiesindus. Tauk selgitas, et 2017. aastal alustatud Mustamäe müügiesinduse laiendamine ja uue kauplusehoone ehitamine loob ettevõttele võimaluse näidata ja pakkuda laiemat valikut nii puidu kui ka üldehitusmaterjalide osas.

„Kui varem puudus Puumarketi Mustamäe esinduses korralik kaupluse- ja kontorihoone, siis nüüd saab just sellest osakonnast kõige suurem Puumarketi müügiüksus," ütles Tauk.

Puumarket on tegutsenud puit- ja ehitusmaterjalide jae- ja hulgimüügiturul enam kui 26 aastat. Ettevõttel on kokku viis müügiosakonda üle Eesti – Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Rakveres, kus töötab hetkel kokku 80 inimest. 2017. aastal oli ettevõtte käive ligi 22 miljonit eurot. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785