Sõõrumaa kolmiktornid said kõrguse kätte

Eilsel sarikapeol esitlesid Urmas Sõõrumaa ja Mapri Ehitus U.S. Investi Tallinna Lasnamäe veerele rajatud Skyline'i korterelamute kolmandat torni.

Merepinnast 78 meetri kõrgusele küündiva Skyline'i kolmandas tornis on 47 korterit ning esimesel korrusel äripinnad. Skyline'i arhitektiks on Andri Kirsima. Ehituse peatöövõtja on Mapri Ehitus, betoonitöid teostab NoBe. 

Sarikapeol võttis teiste seas sõna Urmas Sõõrumaa, kelle sõnul on koostöös projekteerijaga valminud mõnusad voolujoonelised majad. Sõõrumaa lisas, et soovib tänada Mapri Ehitust ja projektijuhte, kellega on olnud igati sujuv koostöö.

Esialgse plaani järgi pidi kolmanda elamutorni ehitus lõpule jõudma alles 2019. aasta teises pooles, kuid Skyline'i projekt valmib oluliselt varem. Kolmas elamutorn, mis paneb ühtlasi punkti kogu Skyline'i projektile, valmib juba 2018. aasta lõpus. Esimene torn valmis 2017. aasta lõpuks ning teine on valmimas selle aasta kevadeks. 

U.S. Invest AS on Eesti kapitalil põhinev investeerimisfirma, mille meeskonnal on kokku rohkem kui 18 aastat kogemusi kinnisvaraturul. Suurim kinnisvaraprojekt on 75 000-ruutmeetrise pindalaga Rotermanni kvartal. Kokku on arendatud 150 000 ruutmeetrit kinnisvara ning 250 000 ruutmeetrit on arendusjärgus.

 

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed