Nordecon Betoon alustab M¸ller Auto müügikeskuse ehitust

M¸ller Auto Baltic allkirjastas lepingu, mille kohaselt ehitatakse Tallinna piirile Tartu maantee äärde maantee äärde uus müügi- ja teeninduskeskus. Kahekorruseline, 5 392 m2 suuruse pinnaga hoone saab olema Eesti suurim ning Baltikumi modernseim Volkswageni esindus.

Hoone ehitajaks on Nordecon Betoon (NOBE) ning ehitustööd algavad veel enne käesoleva aasta lõppu. Uus Volkswageni müügi- ja teeninduskeskus avab oma uksed klientidele 2018. aasta lõpus. 

“Oleme uue Tallinna esinduse ehituse ja peatse avamise üle väga rõõmsad. Eesti näol on tegemist Baltikumi suurima autoturuga ning soovime seetõttu tugevdada siin ka Volkswageni brändi esindatust. Meie jaoks on oluline pakkuda oma klientidele parimaid tooteid ja teenuseid ning uus müügi- ja teeninduskeskus loob selleks veel paremad võimalused,” kommenteerib M¸ller Auto Ülemiste tegevjuht Tarvi Hirv. 

Uues Volkswageni esinduses saab olema ligi 1 400 m2 suurune müügisalong ning avar 3 000 m2 pindalaga teeninduskeskus, mis pakuvad klientidele senisest veelgi mugavamat Volkswageni ostu- ning teeninduskogemust.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed