Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 27. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigi Kinnisvara juhatuse esimeheks saab Kati Kusmin

Foto: Andras Kralla
Riigi Kinnisvara nõukogu nimetas ettevõtte juhatuse esimeheks Kati Kusmini, kes asub ametisse 4. detsembril.

Koostöös personali sihtotsingufirmaga Amrop kaasati konkurssi rohkem kui 60 tippjuhi kandidaati. Lõppvooru pääses  neist seitse. 

RKAS-i nõukogu esimehe Sulev Luiga sõnul osutus Kati Kusmini puhul määravaks tema sobivus RKAS-i vajadustega järgnevatel arenguperioodidel. „Kandidaat paistis tugevas konkurentsis silma oskuste ja isikuomadustega, mis võimaldavad tal parimalt hakkama saada järgnevalt eesseisvate väljakutsetega,“ märkis Luiga, kes avaldas siirast tänu kõigile konkursil kandideerinutele.

Kati Kusmini sõnul motiveeris teda RKAS-i juhatuse esimehe ametikohale kandideerima põnev juhtimisalane väljakutse. „Olin seni avaliku sektori enda jaoks välistanud, kuid viimasel ajal on mitmed tugevad tippjuhid erasektorist riigiameteid või –ettevõtteid juhtima liikunud ja see innustas. RKAS on äriliselt tugev ettevõte ja kinnisvaraarenduse osas näidanud suurepärast kvaliteeti. Kindlasti saan omalt poolt panustada ettevõtte efektiivsuse ja juhtimiskvaliteedi tõstmisele ning klienditeeninduse edendamisele, et olla riigi kinnisvara haldamise osas usaldusväärseks partneriks.“

Kati Kusmin on tegutsenud juhatuse liikmena börsiettevõtetes Silvano Fashion Group ja Baltika, juhatuse esimehena ETK-s ja Kalevis ning erinevatel juhipositsioonidel Tallinna Kaubamajas, Reval Hotelligrupis ning Hotell Olümpias. Kati on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna.

Uue juhatuse esimehe volitused kehtivad ettevõtte põhikirja kohaselt kolm aastat.

RKAS-i juhatus on kolmeliikmeline ja sinna kuuluvad lisaks uuele juhatuse esimehele finantsdirektor Piia Kallas ja haldusdirektor Tanel Tiits.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785