Autor: Lisandra Treimann • 22. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida huvitavat võib leida Eesti Ehituskonverents 2017 kohvialalt?

Ülevaade sellest, millised ettevõtted on väljas 28. novembril Kultuurikatlas toimuval Eesti ehituskonverentsil 2017 ning mis neil osalejatele pakkuda on.

LEXUS TALLINN

Koostöös Toyotaga on Lexus arendanud hübriidtehnoloogiat juba üle kahekümne aasta, kui teised alustavad alles täna. Antud tehnoloogia teerajajana on nad müünud rohkem hübriide kui kõik teised luksusautode tootjad üle maailma kokku. Lexus on täna ainuke autotootja kelle Euroopa kogu mudelivalik on kaetud hübriididega.

Lexuse hübriidajam ühendab tõhusa bensiinimootori meelierutavad sõiduelamused ja elektrimootori ökonoomsuse – lülitudes sõidu ajal märkamatult ühelt jõuallikalt teisele. See tähendab, et ei tehta  järeleandmisi sõidukogemuses, kiirendus on jõuline, kütusekulu on väiksem ja CO2 heitkogus märgatavalt madalam.

Kõik Lexus Tallinn valikusse kuuluvad hübriidmudelid on võimelised sõitma ka üksnes akude jõul elektrirežiimis – samas ei kaasne lisategevusi ega poolikuid lahendusi, ei kaableid ega laadimispunkte. Lexus on hübriidauto, mis laeb ennast ise ja on alati laetud.

Eesti ehituskonverentsile toob Lexus Tallinn külalistele tutvumiseks välja hübriidtehnoloogia viimase sõna.

Kohapeal loositakse kõigi huviliste seas välja Lexuse hübriidmudeliga proovisõit terveks nädalavahetuseks.

KUGERLIIVASTEPIHIIR

Eesti ettevõte Kugerliivastepihiir on loomas mobiilset rakendust eTOM, mis aitab läbi viia ehitusplatsi üldkontrolli, fikseerida tähelepanekuid ja kitsaskohti, neid liigitada ja arusaadavaks muuta, korralikult dokumenteerida ning kogu ehitusaja vältel mugavalt võrrelda.

Rakendus võimaldab saata korrastamisülesande vastutavale osapoolele objektilt lahkumata ning jälgida nende ülesannete täitmist reaalajas. See teeb lihtsaks ka vastutavate ehitusjuhtide teavitamise ohuolukordadest ja rikkumistest. Olukord fikseeritakse, sündmusest lisatakse foto, vajadusel ka lühikirjeldus koos vastutaja meiliaadressiga. Saadetud teatega on samaaegselt tehtud kaks asja – teavitamine ja dokumenteerimine – vastutaja saab ohtlikust olukorrast teate ning tööohutuse koordinaatorile jääb korrektselt dokumenteeritud “jälg”. 

Rakendus on üldkontrolli vahend ja aruandegeneraator, mis teeb üldkontrolli läbiviimise lihtsamaks, läbipaistvamaks ja tulemused üheselt mõistetavaks ning dokumenteerimise arusaadavaks. Loe rakendusest lähemalt SIIT. 

CREDITINFO EESTI AS

Creditinfo Eesti AS pakub ehitussektorile kiiret ja mugavat võimalust igapäevaseks taustainfo hankimiseks ja krediidiriskide maandamiseks!

Ehituskonverentsil tutvustatakse E-Krediidiinfo.ee andmebaasi kasutamisvõimalusi Proff-XL paketi näitel. Paketi eeliseks on fikseeritud paketitasu, piiranguta päringute maht ja piiramatu kasutajate arv.

Proff-XL on ehitussektorile eriti sobiv tööriist ka selle poolest, et sisaldab kompaktsel kujul kiireks taustainfoks vajalikku informatsiooni: Maksekäitumine, Seotud isikud sh tegelikud kasusaajad, Tegevusalad, Riiklikud toetused (EAS ja PRIA,) Ametlikud Teadaanded, Meediakajastused ja Finantsinfo.

Creditinfo loosib päeva lõpus välja E-Krediidiinfo.ee Proff-XL paketi kasutamise 3 kuuks TASUTA! Võimalus teha piiramatul hulgal päringuid kõikide Eesti ettevõtete kohta.

LEDSHOP OÜ

Tööstusvalgustuses tutvustab Ledshop OÜ Eestis arendatud ja toodetud valgustit HAMK, mis on mõeldud tööstushoonetes kasutamiseks.

Lisaks tööstusvalgustusele pakutakse väga kvaliteetseid büroopindade paneelvalgusteid ning kauplustes igapäevaselt kasutatavaid lineaarseid valgusteid Coreshine.

Ledshop loosib osalejate vahel välja kaks auhinda - made in Estonia custom laualambi ning konsultatsiooniteenuse ettevõttele, mis sisaldab tänase olukorra kaardistamist ning LED lahenduse kasutamise võrdlust ettevõttes, tuues välja energiasäästu, tööliste heaolu ning muud aspektid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785