Aasta ehitaja 2017 on Valdo Rohtla

Eesti Ehitusettevõtjate Liit kuulutas täna ministeeriumite ühishoone konverentsisaalis toimunud sügiskonverentsi „Ehitame Eestit“ raames välja konkursi „Aasta Ehitaja 2017“ võitja, kelleks osutus Mapri Ehitus OÜ projektijuht Valdo Rohtla. Võidu tõid Balti Jaama Turu ehitustööd.

„Aasta ehitaja 2017 konkursi võitja, projektijuht Valdo Rohtla juhtimisvaldkond oli lai ning meeskond suur, ent tema süstemaatilisus ning oskus erinevate osapooltega ühist keelt leida viis õnnestunud tulemuseni,“ kommenteeris Eesti Ehitusettevõtjate Liidu tegevdirektor ja konkursi "Aasta Ehitaja 2017" žürii esimees Indrek Peterson.

"Tööandjana on mul loomulikult väga hea meel, et meie projektijuht sellise tunnustuse pälvis," ütles Rohtla eest auhinda vastu võttes Mapri Ehituse juht Priit Jaagant. "Et ehitajad saaks väljapaistvaid tulemusi saavutada, on vaja arhitektuuriliselt põnevaid projekte ja head koostööd tellijaga ning tänavu need tingimused meil Balti Jaama Turu puhul ka olid."

Aasta ehitaja tiitlile võis esitada nii pea- kui alltöövõtu projektijuhte, kelle juhitud ehitusobjekt on valminud ajavahemikul: 2. oktoober 2016 – 1. oktoober 2017. Nominente võisid esitada nii EEEL-i kuuluvad kui ka Liitu mitte kuuluvad ettevõtted ja ehitusobjektide tellijad. Petersoni sõnul pälvis tänavu esimest korda tunnustuse liitu mitte kuuluva ettevõtte projektijuht.

Üheksandat korda toimunud konkursi eesmärk on leida parim ehitusjuht, kelle töö on pälvinud tunnustuse nii töö tellija, arhitekti, projekteerija kui ka omaniku järelvalve teostaja poolt. EEEL valis parimat ehitajat juba üheksandat aastat järjest ning konkursi eesmärk on  ehitaja ameti väärtustamine ja oma ala parimate tunnustamine.

Konkursi žüriisse kuulusid Eesti Ehitusettevõtjate Liidu tegevdirektor Indrek Peterson, Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatuse liige Ilmar Link, Ekspert LM Invest OÜ juht Lembit Makstin, 
Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu tegevdirektor Enno Rebane,  Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu juhatuse liige Tõnis Tarbe, RKAS-i  ehitusjuhtimisosakonna juhataja Igor Gerasenkov ja OÜ Meediapilt juhataja Liivi Tamm.  

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed