Nordecon sai uue juhi

Alates 8. jaanuarist hakkab Nordecon ASi juhatuse uueks esimeheks Gerd Müller, otsustas ettevõtte nõukogu reedesel koosolekul.

Müller hakkab vastutama Nordeconi üldjuhtimise ning juhatuse töö korraldamise eest, samuti Nordeconi tütarettevõtete üldjuhtimise korraldamise eest strateegilistes küsimustes.

Gerd Müller on varasemalt töötanud panganduses ja makseteenuste valdkonnas: Hansapangas (hilisem Swedbank) erinevate valdkondade juhi ja juhatuse liikmena aastatel 1992 - 2001, EuroProcessing Internationalis (hilisem First Data) piirkondliku juhina aastatel 2002 - 2008, TAG Systems Finland (hilisem EVRY Card Services) Balti piirkonna juhina aastatel 2009 - 2015 ja Nordea Balti arendusjuhi ja Eesti filiaali juhatajana  aastatel 2015 - 2017.

Gerd Müller on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna.

Alates augustist on ehitusfirma Nordecon juhatuse esimehe kohusetäitja Erkki Suurorg, kes täidab seda rolli uue juhatuse esimehe leidmiseni; endine juhatuse esimees Jaano Vink ja juhatuse liige Avo Ambur lahkusid ettevõttest 31. juulil.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed