Narva Lidli kaubanduskeskuse arhitektuurivõistluse võitis Molumba

Narva Lidli kaubanduskeskuse arhitektuurivõistluse þürii otsustas kuulutada võitjaks AB Molumba võistlustöö nimega “Blue Velvet”.

Töös välja pakutud ideed loovad kaupluse ette Narva linnaruumi rikastava selge identiteediga meeldejääva koha, millel on potentsiaal meelitada kohale inimesi, tugevdades samas ka kaubanduskeskuse identiteeti. Lahendus on ilmselt ka majanduslikult teostatav, leidis þürii. 

Þürii andis teise koha võistlustööle märgusõnaga “Stoa” tundlikult keskkonda istutatud klassikalisema ruumikäsitlusega arhitektuurse käsitlusega ideelahenduse. Võistlustöö autorid  on arhitektuuribüroost Stuudio Paralleel OÜ.

Þürii kiitis võistlustööd Rosin (AZIA Arhitektid OÜ) julge ja omanäolise lahenduse eest.

Kokku osales kolm võistlustööd. Þürii esimees oli Narva Linnaarhitekt Ivan Sergejev, liikmed  MMS Property Solutions OÜ esindajad  Vladlena Migovk  ja Tarvo Kubja, Narva linnapea Tarmo Tammiste, arhitektid Ülar Mark ja Peeter Pere ning sekretär Tiit Sild. 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Ehituse erilehed