Vaata pilte: toimus Taristuehituse konverents 2017

Teisipäeval toimus Tallinnas Öpiku maja konverentsikeskuses Ehitusuudised.ee korraldatud Taristuehituse konverents 2017, kus kohtusid Eesti mõjukamad taristuehitajad ja teehooldajad.

Kõneleti hetkel aktuaalsetest teemadest, nagu lähiaastate teehoiukava ja teehoiu rahastamine, taristuehitajate ootused valitsusele, kohalike versus sissetoodud materjalide kasutamine, tööjõunappusega toimetulek ja euroabi osakaal taristuehituse sektoris.

Osalejaid said ülevaate, millal ja mis mahus algavad hanked Rail Balticu ehitamiseks, kuidas on seis Tallinna-Helsingi tunneli ehitamisega (loe pikemalt SIIT) ning kuidas toimub betoonteede ehitus Poolas ja millised väljavaated on Eestis betoonteede ehitamiseks. 

Lisaks tutvustati Tallinna Vanasadama piirkonna arenguplaane, taristuprojekte kiiresti arenevas Ülemiste Citys ja tööstus- ning ehitusjäätmete taaskasutamise võimalusi teedeehituses ning InfraBIMi rakendamist. 

Samuti tunnustati konverentsil Äripäeva koostatud Taristuehituse TOPi võitjaid. 

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed