Eltel Eesti jätkab Connecto nime all

Telekommunikatsioonifirmale Technolines müüdud Eltel Eesti muudab nime Connectoks ja uuendab juhatust.

Eltel Group Corporation võõrandas temale kuuluvad Eltel Networks AS-i kõik aktsiad OÜ-le Tecnolines, mis on nüüdsest Eltel Networks AS-i ainuaktsionär. Aktsiaselts jätkab tegevust AS Connecto nime all.

Seoses aktsionäri vahetumisega on muutunud ka Eltel Networks AS-i juhtorganite koosseisud. Aktsiaseltsi nõukogusse kuuluvad nüüdsest Ivo Karilaid (nõukogu esimees), Jaanus Lehtmets ja Ott Pommer. Aktsiaseltsi juhatusest on tagasi kutsutud Marti Laidre ning juhatus jätkab koosseisus Martin Kalle, Indrek Allert ja Janek Sulev.

OÜ Tecnolines on Eestis registreeritud äriühing, mis tegutseb Eltel Networks AS-ga samas valdkonnas ning mis omakorda kuulub Eesti ettevõtjatele. Aktsiate omandamise on heaks kiitnud ka Konkurentsiamet ja tehingu kaasfinantseerija on Luminor Bank AS koostöös Kredexiga.

Elteli Eesti äritegevus hõlmab elektrienergia-, telekommunikatsiooni- ja gaasi taristuvõrkude teenuseid. Ettevõte netokäive oli 2016. aastal 26,3 miljonit ja annab tööd ligi 300 inimesele.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

DEROSSI OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

05. november 2017

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Ehituse erilehed