Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 21. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eventus Ehitus ja NOBE ehitavad Smarteni logistikakeskuse III etapi

Eventus Ehitus ja NOBE sõlmisid lepingu Nordassetsiga Rae valda Smarteni Logistics logistikakeskuse III etapi projekteerimiseks ja ehitamiseks. Lepingu maksumus on ligi 3,8 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

Tallinn-Tartu maantee vahetusse lähedusse, Rae valda rajatavas Smarteni logistikakeskuses saab kokku olema 42 500 ruutmeetrit kaasaegset laopinda. Esimene, 17 000 m2 suurune laohoone valmis 2015. aasta jaanuaris, selle laiendus valmis 2017. aasta veebruaris ning kolmas 12 500 m2 suurune etapp valmib 2018. aasta suvel.

„Vajadus Smarten Logistics’i III etapi ehitamise järele tekkis teistest väiksematest Smarteni käsutuses olevatest laopindadest loobumine,“ ütles tellija Nordassets OÜ esindaja Laur Kivistik. „Üürniku eesmärk on koondada kõik teenused kahte suurde kompleksi Assakul ja Rukki teel, mille kaudu loodab saavutada suuremat efektiivsust ja sünergiat oma igapäevasele tegevusele,” ütles Kivistik.

Eventus Ehitus OÜ juhataja Lauri Kaska sõnul on Smarteni Logistikakeskus oma 42 500 ruutmeetrise mahuga olulisel kohal ettevõtte referentsiportfellis, mistõttu ei tehta ka kolmanda etapi tööde teostamisel endale vähimatki allahindlust. „Heade klientide usalduse hoidmine on meie esmane eesmärk. Leping järjekordse laienduse ehitamiseks on ausaks tagasisideks selle kohta, et püsime õigel rajal,“ sõnas Lauri Kaska.

„Varasem koostöö on olnu nii tellija kui ka ehituspartneri Eventus Ehitusega Smarteni Logistikakeskuse I ja II etapi tööde puhul töine ja sujuv – III etapi tööde alustamine sama meeskonnaga on sellele kinnituseks,“ ütles NOBE juhatuse liige Magnus Velling. „Ehitus võib tegelikkuses ka lihtne olla, eriti kui ehitada toimiva meeskonnaga samale kliendile samasugust asja,“ lisas Magnus Velling.

Smarten Logistics’i Rukki tee 1 asuva III etapi ehitusega alustatakse oktoobris. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785