Maanteeamet vaidleb ehitajaga teekattesegu üle

Maanteeamet ei ole nõus ehitajalt vastu võtma äsja renoveeritud neljakilomeetrist teelõiku Viljandi ja Mustla vahel, sest laboris tehtud analüüs näitab, et teele pandud asfalt ei vasta nõuetele, kirjutab Postimees.

Seda, kas teele on pandud praaksegu, ei ole võimalik veel öelda, sest ehitaja, osaühing Nurme Teedeehitus on taotlenud kordusproovide analüüsi teises laboris.

Ettevõtte tegevjuht Tarvi Miilits sõnas, et praegust olukorda ta kommenteerida ei saa, küll aga on tema kinnitusel Eestis varemgi juhtunud, et laborid annavad ühele ja samale teekattesegule täiesti erineva hinnangu.

Nurme Teedeehitus alustas Viljandist Mustla poole viiva maantee esimese seitsme kilomeetri remonti eelmise suve lõpul. Esimesel aastal tehti korda lõik Viiratsi ringristmiku ja Laidu ristmiku vahel ning sealse töö kohta maanteeametil pretensioone ei ole.

Tänavu kevadel tehti valmis Laidu ristmiku ja Holstre-Nõmme vaheline lõik ning sellele neljale kilomeetrile pandud asfalt on praeguste andmete kohaselt ebakvaliteetne, kirjutas Postimees.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed