Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 4. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Messiehitus ehitab Colonnale järjekordse kortermaja

Foto: Colonna
Colonna Kinnisvara alustab järjekorras juba viienda kortermaja ehitust ja müügitegevust Lasnamäel Vana-Kuuli ja Liikuri tänaval. Kortermaja ehitab ehitusettevõte Messiehtus, kellega koostöös on Colonna teinud kümmekond erinevat ehitusobjekti.

Liikuri elamuarenduse projekti kolm esimest maja on klientidele üle antud ja neljas 33-korteriga maja on klientidele üleandmiseks peagi valmis, teatas Colonna.

"Oleme nelja esimese maja ehituse ja müügitegevuse käigus saanud tagasisidet, et nõudlus alla 2000 m2 hinnaga, praktiliste ja kvaliteetsete Lasnamäel asuvate korterite järele on arvestatavalt suur. Meil on enesekindlust jätkata viienda ning peagi ka kuuenda maja, mis on antud projekti viimane, ehitust. Saame klientidelt kiitvat tagasisidet kortermaja nii ehituse kvaliteedile, konkurentsivõimelisele hinnatasemele kui ka üldisele piirkonnale arengule," ütles Colonna Kinnisvara juhatuse esimees Marek Õunamägi.

Tondiraba asum on tulevikus olulisel kohal Lasnamäe üldplaneeringu elluviimise seisukohalt.

Kokku on Liikuri 41/2 korterelamus 33 korterit, 1- kuni 4-toalised, suurustega 34,8 – 81,3 m². Elanikud saavad parkida sõidukid maa-alusesse parklasse või maja ees olevasse väliparklasse, igal korteril on oma panipaik. Korterite hinnavahemik on 67 000 – 153 000 EUR. Kortermaja saab valmis 2018 a sügisel.

Colonna Kinnisvara on rahvusvahelisel kapitalil põhinev kinnisvara arenduse ja investeerimisettevõte, mis alustas tegevust 2006 aastal. Suuremad käimasolevad elamuarendusprojektid on Vana-Kuuli 15/Liikuri 41 elamuarendus Lasnamäe nõlval ja Tohu tänava elamuarendus Pirita ja Lasnamäe piiril.  

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785