16. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bonava varustab keskklassi korterid Targa Kodu süsteemiga

Kolde Rannamaja
Foto: Bonava
Rahvusvaheline elamuarendusettevõte Bonava alustas Tallinnas Pelgulinnas 8-korruselise Kolde Rannamaja ehitusega, kus kõik 58 korterit on varustatud „Targa Kodu“ süsteemiga.

Kolde Rannamaja ühe- kuni neljatoalised kodud jäävad hinnavahemikku 94 000 - 196 000 eurot, teatas Bonava. Elamu muudab innovaatiliseks KIUTO „Targa kodu“ lahendus, mis tähendab, et iga korteri välisukse juures asub puutetundlik ja põhjalik juhtpaneel, millelt saab näiteks video-fonosüsteemi vahendusel jälgida nii saabuvaid külalisi kui ka seadistada oma uue kodu automatiseeritud kütte- ja ventilatsioonisüsteemi tööd.

Bonava Eesti müügijuhi Lauri Laanoja sõnul on huvi Kolde Rannamaja projekti vastu suur ning praeguseks on pea kolmandik korteritest juba ka omaniku leidnud.

Lisaks on hoone omapäraks ümbruskonnast inspireeritud arhitektuurne lahendus, kus on välisilmes kasutatud õhulisust taotledes palju klaasi ja puitu. Kolde Rannamaja korterelamut saavad iseloomustama suured aknad ja klaasrõdud ning arendaja poolt läbimõeldud ümbritsev terviklik hooviala.

Bonava on üks suurimatest uute kodude ehitajatest Eestis. Alates 2004. aastast on ettevõte rajanud Tallinnasse ja selle ümbrusesse enam kui 1500 korterit – Viimsi keskusse Tammeõue, Kadrioru ja Lasnamäe piirile Vana-Kuuli, Mustamäele Rabaküla, Haaberstisse Pärnaõue ning Pelguranda Ketraja Majad.

Järgneva viie aasta jooksul on plaanis ehitada veel täiendavalt 2000 kodu, mis on taskukohase hinnaga ja võimalikult paljudele kättesaadavad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785