Merko müüs teehooldusvaldkona

Eesti Keskkonnateenused
Eesti Keskkonnateenuste juht Argo Luude.

Merko Ehituse kontserni Tallinna Teede ASi tütarettevõtte AS Vooremaa Teed sõlmis 13. juunil ostu-müügilepingu ASiga Eesti Keskkonnateenused teehooldusvaldkonna võõrandamiseks.

Valdkonnaga seotud võõrandamisele kuuluvaks suurimaks lepinguks on 2015. aastal maanteeametiga sõlmitud leping, teatas Merko börsile. Lepingu kohaselt teostab AS Vooremaa Teed riigimaanteede hooldustöid Viljandi maakonnas, aastase mahuga ligikaudu 1,8 miljonit eurot ning lõpptähtajaga 31. detsember 2020.

Tehingu ostuhinda osapooled ei avalikusta. Tehing sõltub Konkurentsiameti poolsest heakskiidust ja tingimustest ning plaanitakse lõpuni viia 2017. aasta kolmandas kvartalis. Kuni vajalike kinnituste saamiseni tegutseb AS Vooremaa Teed tavapäraselt.

AS Vooremaa Teed teostab teehooldus ja -remonttöid peamiselt Kesk- ja Ida-Eestis. Tallinna Teede AS teostab üle Eesti nii projektijuhtimise meetodil kui ka oma jõududega kõiki teehoiutöid, sh ehitab teede konstruktsioone ja rajatisi, teostab teede hooldusremonti, pindamistöid ja teehooldust. Ettevõtte toodab oma asfalditehases ka erinevaid asfaltbetoonsegusid.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed