Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 26. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K-Projekt kasvatas müügitulu veerandi võrra

Ülemiste trammitee ehitus.
Foto: Raul Mee
Projekteerimisfirma K-Projekt kasvatas müügitulu veerandi võrra. Kasumit teeniti ligi 400 000 eurot ning juhatus tahab omanikele maksta ka korralikke dividende.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et projekteerimise ja nõustamisega tegeleva K-Projekt ASi müügitulu kasvas 2016. aastal 23 protsenti, 3,15 miljoni euroni. Ärikasum langes seejuures 174 592 euro võrra, 378 776 euroni (-32 protsenti).

Keskmine töötajate arv kasvas 2016. aastal 8 inimese võrra, 44ni. Käive töötaja kohta tõusis protsendi võrra, 71 530 euroni. Keskmine brutotasu langes 2 protsenti, 1989 euroni kuus.

„2016. aasta suurimateks objektideks olid Tallinnas Haabersti liiklussõlme projekteerimine, 4. trammiliini, Tallinna lennujaama trammiliini, Noblessneri arendusala, Mustamäe tee 3, Rävala pst 8, Majaka tn rekonstrueerimine, Rannamõisa tee ja Reidi tee projekteerimistööd. Jätkasime ka Koru arenduspiirkonna projekteerimistöödega Saue vallas,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes.

„Järgmisel majandusaastal on põhitegevusega seotud prioriteedid Reidi tee projekti lõpetamine, Tallinna lennujaama trammiliini ja Kopli trammiliinide projekteerimise lõpetamine, Koru arendusala teede ja tehnovõrkude tööde lõpetamine, Kakumäe sadamapiirkonna ja Noblessneri kvartali projekteerimine.“

Ettevõtte omanikud on Rein Annusver (73,68 protsenti), Toivo Viilep (15,8 protsenti) ja Helve Urva (10,52 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud. Küll aga tegi juhatus ettepaneku maksta 2017. aastal dividende 300 000 eurot.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785