Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 18. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

7 põhjust, miks tulla Kinnisvara-arenduse konverentsile

Foto: Raul Mee
23.mail toimuv Kinnisvaraarenduse konverents 2017 ei ole enam kaugel. Kui sa ei ole veel otsustanud, kas osaleda või mitte, siis siin on põhjused, miks tasub kindlasti osaleda.

Vaata osalejate nimekirja SIIT.

1.Sul on hea äriidee, kuid vajad selle teoks tegemiseks raha. Kapitali kaasamisest arendusprojektile ideest kuni müügini räägivad LHV äripanganduse osakonna juht Arko Kurtmann, Brave Capital juhatuse liige Veljo Kuusk, EstateGuru äriarendusjuht Daniil Aal, Pakri Teadus- ja Tööstuspargi tegevjuht Enn Laansoo Jr ja Fisk Kinnisvara juhatuse liige Jarno Kaupmees.

2. Tahad teada, mida teevad edukad suurarendajad teisiti? Tule kuula Ülemiste City müügidirektor Tanel Olekit ja Noblessner Arenduse investeeringute juhti Andrus Väärtnõud.

3.Otsid vastust küsimusele, milline arendusprojekt müüb hästi? Oma kogemustest annab ülevaate mitmete põnevate objektide arendusega tuntust kogunud Endover Kinnisvara arendusdirektor Uku Tint.

4. Oled juurelnud elukondliku kinnisvaraturu hetkeseisu ja tulevikuväljavaadete üle. Linn on kraanasid täis, uusi hooneid kerkib nagu seeni pärast vihma, kuid kas kõigele on ostja, mis ehitatakse või peaks arendamisega pidurit tõmbama? Uus Maa Kinnisvarabüroo analüütik Risto Vähi annab ülevaate.

5. Tahad teada, kas tulusam on enda arendatud kinnisvara hoida ja hallata või kiiresti müüa? Selle üle arutlevad konverentsil Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd, BPT Real Estate nõustamisvaldkonna juht Mihkel Pärtel ja OÜ Hammerhead juhatuse liige Allan Kool.

6. Mõlgutad mõtteid, et ka sinu krunt sobiks hästi kõrghoone ehituseks? Tule kuula, Maakri kvartali projekti juhilt Jaan Eretilt, kuidas läheb viimase kümnendi jooksul ainsa Tallinna kerkiva kõrghoone ehitus ja milliseid julgeid plaane peab Cesana Grupi juhatuse liige Tauri Sokk Tartu kõrgeima hoonega.

7. Kuuled, kuidas jätkub julgust ja enesekindlust oma suurejooneliste plaanide teoks tegemiseks T1 kaubandus- ja meelelahutuskeskust rajaval Pro Kapitali tegevjuhil Allan Remmelkoorel.

Pane ennast konverentsile kirja SIIN.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785