Capital Mill investeerib 3,3 miljonit hüpermaketisse Vilniuses

Jeruzalė elamurajoon Vilniuses.
Jeruzalė elamurajoon Vilniuses.

Aprilli alguses alustab YIT Kausta kinnisvaraettevõtte Capital Mill tellimusel Vilniuse Jeruzalė elamurajooni Rimi supermarketi suuremahulisi ümberehitustöid. Investeeringu suurus on 3,3 miljonit eurot.

Rekonstrueerimise peatöövõtja, YIT Kausta, on üks Leedu suuremaid ehitusettevõtteid. Projekti autor on Projektų rengimo centras UAB. Pärast rekonstrueerimist saab Rimi supermarketist hüpermarket. 

„Leedus on ärihoonete renoveerimine kontoripindade sektori märgatava kasvuga võrreldes maha jäänud. Capital Mill võtab käsile esimese sedalaadi projekti Leedus ja loodab, et see viib uue kaasaegse kontseptuaalse disainiga kaubanduspindade nõudluse kasvule. Hoones avatakse lisaks 10 uut kauplust ja restorani,“ ütles Capital Milli partner Marko Kull.

Kokku on kaubanduskeskuses pärast ümberehitustöid 1,5 korda rohkem pinda – 5247 ruutmeetrit, Rimi kasutatav ala kasvab kolmandiku võrra – 4480 ruutmeetrini.

„Kliendi esmased nõuded on kvaliteet, tasuvus ja palju mugavamad tingimused nii ostjatele kui ka töötajatele. Seepärast pöörame suurt tähelepanu hoone jätkusuutlikule arendamisele,“ ütles YIT Kausta juhataja Kęstutis Vanagas. Ehitus- ja paigaldustööd valmivad septembriks.

RIMI Jeruzalė rekonstrueerimistööd algasid 3. aprillil, kuu aega hiljem suletakse RIMI supermarket ümberehituseks. Kapitaalselt ümberehitatud kaubanduskeskus avatakse 22. septembril. 

Kodumaisel kapitalil põhineva Capital Milli arendusprojektide hulka kuulub kaks logistikakeskust Vilniuses, üks Metelių tänaval ja teine Žarijų tänaval. Peale RIMI Jeruzalė kuulub Eesti kinnisvarafirmale supermarketihoone Medeinose tänaval. Leedus haldab Capital Mill ärikeskust Grand Office Ševčenkose tänaval ja nelja logistikakeskust.

Capital Mill on Balti riikidesse investeerinud 250 miljonit eurot, millest ühe neljandiku Leedus asuvatesse projektidesse.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed